TENISOVÁ DOTIKO TENIS TOUR SE ROZJELA NA PLNÉ OBRÁTKY

31.08.2012 16:05

Na konec prázdnin a návrat dovolenkujících se tenistů do svých příbytků zareagovala DOTIKO TENIS TOUR roztočením seriálu turnajů na plné obrátky a přehoupla se do své závěrečné čtvrtiny. Deblovou část (čtyřhra) tenisové tour načíná teď o víkendu Tenis Cup v Kolovči od 9 hodin na kurtech u základní školy a čekají ji ještě další 3 turnaje. Singlovou část (dvouhra) uzavře poslední turnaj a to 15. září NIKI Cup na kurtech Jiskry v Domažlicích.
   Vedení celé soutěže zdramatizovala dvojice David Hůtta - Milan Novák ml., když vyhrála poslední dva turnaje a nenápadně se přehoupla do vedení soutěže před do té doby jasně vedoucí pár Vl. Beránek - M. Duba. Ti budou muset na posledních turnajích zabrat, aby obhájili loňské celkové vítězství. Ze hry o vítězství v seriálu se zdá pár předloňských vítězů a loňských vicemistrů J. Hruška - P. Hájek z Kolovče, kteří ztrácejí na čelo nedostižných 69 bodů. Letos by, ale mohli slavit triumf zatím čtvrtí horšovskotýnští Vaškové Šaloun - Barnáš, pokud však závěrečné turnaje absolvují. Kompletní průběžné žebříčky a umístění hráčů, najdete stejně jako vždy na internetových stránkách www.tenistour.cz.
   Zároveň zveme všechny, kteří mají chuť si zahrát tenis na závěr letošní sezony a jsou pro ně v průběhu měsíce září tyto turnaje: 1. září již zmíněná Koloveč, 15. září NIKI Cup - Jiskra Domažlice, 22. září Šumava Domažlice (POZOR PŘELOŽENO Z TERMÍNU 8. ZÁŘÍ) a závěrečný Svatováclavský turnaj pořádaný 28. září na Jiskře. Vždy od 9 hodin.

Zpět